Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

“Ние сме единствената партия, която има човешкия, експертния потенциал и необходимото доверие, за да управляваме и да изведем страната от всички кризи, в които се намираме. В момента ситуацията е доста сериозна, за да се занимаваме с дребни спорове, за това сега е времето за една отговорна предизборна кампания. В рамките на 4-5 месеца ако бъде съставено редовно правителство, ние сме готови да изведем страната от кризите, до които доведоха последните няколко правителства от 2021 г насам”. С тези думи Тома Биков откри предизборната кампания на ГЕРБ пред храм “Света София” в столицата, предаде БГНЕС.

На откриването присъстваха членове от младежката организация на партията, Любен Дилов-син, Тома Биков, Александър Ненков, Александър Иванов, Георг Георгиев, Красен Кралев и други знакови лица на ГЕРБ.

В храма “Св. София” бе отслужена литургия за успех на партията на предстоящите парламентарни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ В ХРАМ - НА ТЕЗИ ГОСПОД И ДА ИСКА НЕМОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ НАРУШИТЕЛИ НА БОЖИТЕ ЗАПОВЕДИ СА МНОГО ГОЛЕМИ 12 ГОДИНИ КРАДОХА -КРАДЯХА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН;

44

Анонимен

преди 1 година

Избрах Киро да вкара в затвора Баце,но Киро се оказа ***.ал и стана същия като дебелия! И двамата НЕ СТАВАТ! К у рито ,тая дърта шаф рантия комунистка е пълна торба с л.***,тя е директно за Сливенския! Карадаиь р.заната ка.абина си е слуга на народа(турския)! Пинокио Иванов пък служи на чужди господари и през ден се обажда в посолстеа за доклад! Просто няма за кого да гласувам!

43

КАК МОЖЕ !!!

преди 1 година

Как пък един тю флек от герберастите не влезе в затвора?!! Баш ту лу па се беше свил като плъх,ама пак почна да наглее! Явно американците го подкрепят,защото им слугува! Няма повече лодки и пладноходки ,Буци иска ппвече НАТО! Обаче я кривне от правия краварски път и ще насъскат Рашков да го захапе! Баце е даже по удобен за маниполиране от Кирчо,щото е с големи зависимости! За човек,който имат компромати е много лесно да бъде смлян! Жалкото е че и Киро е същия со пол,май протестрн вот за Костадин

fallback