45

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ В ХРАМ - НА ТЕЗИ ГОСПОД И ДА ИСКА НЕМОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ НАРУШИТЕЛИ НА БОЖИТЕ ЗАПОВЕДИ СА МНОГО ГОЛЕМИ 12 ГОДИНИ КРАДОХА -КРАДЯХА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН;

44

Анонимен

преди 1 година

Избрах Киро да вкара в затвора Баце,но Киро се оказа ***.ал и стана същия като дебелия! И двамата НЕ СТАВАТ! К у рито ,тая дърта шаф рантия комунистка е пълна торба с л.***,тя е директно за Сливенския! Карадаиь р.заната ка.абина си е слуга на народа(турския)! Пинокио Иванов пък служи на чужди господари и през ден се обажда в посолстеа за доклад! Просто няма за кого да гласувам!

43

КАК МОЖЕ !!!

преди 1 година

Как пък един тю флек от герберастите не влезе в затвора?!! Баш ту лу па се беше свил като плъх,ама пак почна да наглее! Явно американците го подкрепят,защото им слугува! Няма повече лодки и пладноходки ,Буци иска ппвече НАТО! Обаче я кривне от правия краварски път и ще насъскат Рашков да го захапе! Баце е даже по удобен за маниполиране от Кирчо,щото е с големи зависимости! За човек,който имат компромати е много лесно да бъде смлян! Жалкото е че и Киро е същия со пол,май протестрн вот за Костадин

42

Анонимен

преди 1 година

Няма как да не влезнат в затвора, раздали са си над един милиярд от парите на народа една шепа герберски нехранимайковци. Колкото и да се хилят, и да се манафят, след месец ще са по арестите

41

Колко пари

преди 1 година

Раздадохте на хората които им отнехте животните.На колко хора дадохте пари за лекарства които изградиха от нула България На КОИ Български пенсионери дадохте безплатни карти за почивка на море или планина другари комунисти.

40

Анонимен

преди 1 година

Ей тия гербeрюги много вярващи бе. Християн-демократично ми става като ги гледам.

39

ТУЛУПА да каже

преди 1 година

Колко милярда евро похарчи за джамии,като до сега за 30 години не са внесени данъци и стотинка задължения към Бюджета и държавата.

38

До Владимир

преди 1 година

За Е-то бих казал Ениччари но все пак браво за коментара... Добре ги описа. Здраве и благоденствие за теб и семейството ти.Бъди благословен

37

Владимир

преди 1 година

Главорези Еснафи Разбойници Бандити - ГЕРБ.Друго просто няма в тази фалшива и вредоносна ОПГ. Жалко, че толкова много българи се подвеждат. Нищо хубаво не е произлязло от този нагъл и елементарен шоп.

36

Анонимен

преди 1 година

Като видиш Тома Биков е почваш за мислиш как да гласуваш за друга партия.

35

БОЙКО КРЕПИ БПЦЪРКВА

преди 1 година

В КОЙТО И ХРАМ ДА ПИТАТЕ-КАЗВАТ БЛАГОДАРИМ НА БОЙКО, ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА....ПРОМЯНАТА ИСКА ДА УНИЩОЖИ ЦЪРКВАТА, ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И БЪЛГАРИЯ - В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, КИТАЙ САЩ, ИЗРАЕЛ....

34

обективен

преди 1 година

Герберите са дяволи , и те не вярват в бог , а само в парите , и за това трябва да не ги пускат в храмовете !!! Боко даже не може да се кръсти !

33

Хахахаха

преди 1 година

*не било време за спорове*.... Това обяснява всичко.... Абе аз като ви казвам, че кирЕ и баце се псуват само за пред камерите вие ми цъкате минуси. Ще видите наесен как ше се прегърнат *в ползу роду* и в *името на народа*а като поканят и неизменния титуляр Меди Доганов и вече са бетон. Помнете ми думата. Крадецц с кррадеца се спогажда...ч

32

Анонимен

преди 1 година

Кой е Павел Павлов?Еретик мечтаещ БПЦ да пее на турски,а Бъшгария да е в Турция...Мрази монашеството и е време БПЦ да го спре.

31

ПП=ПАРТИЯ НА РАШКОВ

преди 1 година

. ..67-годишен.МЛАДЕЖ НА ПРОМЯНАТА....... УВОЛНЕНИЕ НА ПРОМЯНАТА...!!

30

Анонимен

преди 1 година

Добре,че в Св.София са отишли.В св.Неделя се пее на турски по великден.Св Неделя е превзета от проислямистки еретици от БФ на СУ. начело с Павел Павлов.

29

Веселин 7112136860

преди 1 година

Първо,между тия от снимката преобладават евреи,криптоевреи,турци,криптотурци,което е сие значително веселко,имайки се предвид,че се снимат в църква. Те в тая църква дибре ме знаят мен.Оитайте ги еврейките,които продават свеши и икони в двете помещения до вътрешният вход.Второ,тоя поп от снимката има ,общо взето,не по-налко кинти от османската еврейка Фандъкова.То вече и до снях не е.

28

Анонимен

преди 1 година

Гроб е единствената партия където всички за за затвора

27

Гиб Мелсън

преди 1 година

Индианците на Винету са всичко друго но не и християни. Но имат добра рекламна стратегия. Ако имаше капка християнска вяра в тази партия и във Винету, тогава Винету никога нямаше да върне на Ердоган турците, които потърсиха политическо убежище в България след преврата в Турция. Винету ги върна всичките до един на Ердоган и сега в турските затвори там ги бият и изнасилват. Един християнин не би направил това. Гърците не върнаха на Ердоган дори военни участвали в преврата избягали с хеликоптер.

26

Анонимен

преди 1 година

ЛИЦЕМЕРНИ НЕЩАСТНИЦИ