Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Започва надпреварата за избирателния вот, а как ще се пренареди политическия пъзел още не е ясно. За ВМРО е много важно да спрат гласовете от Турция. Според евродепутата Ангел Джамбазки от ВМРО, там гласували хора, които нямали никаква представа какво се случва в България. "Всичко там е нарушение. Нямат право да гласуват оттам. Защо ще се взимат решенията от Ердоган, защо тези клетници в ЦИК се правят, че не разбират? Кой ги притиска? Не трябва българската политика да бъде зависима от някого", заяви той в студиото на "Денят ON AIR".

Той е категоричен, че не е важно какво казват социолозите, а какво ще изберат хората.

"Естествено, че хората няма да бъдат мотивирани да гласуват. Вижте колко пъти ги викахме да гласуват последната година", посочи Джамбазки.

По думите му последното правителство е развалило договора за газ, за да търси посредници.

"Взимаха от това комисионни. Държавата ни е хвърлена в хаос от хора със зависимости и алчност. На служебния кабинет му е работата да проведе честни избори. Той няма политическа отговорност и не може да взима политически решения", допълни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Ангел Джамбазки изтъкна, че доколкото е разбрал е имало устно нареждане от бившия министър на вътрешните работи - всички да минават и заминават на границата.

"Трябва да има отговорност от точка до точка. Служителите стоят и си трият по телефона. Чакат да мине смяната, защото никой не им е казал какво друго да правят. Полицаите нямат сигурност. Никой не ги пази. Началниците не ги подкрепят, защото те спят сладък сън и никой не ги притеснява", заключи евродепутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Gogo

преди 1 година

От Турция прииждат селяци и копуват имоти в Пловдив ,чрез българските роми .Трябва да се спрът тези прости луде.

22

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видяхте тези 40 млн.в Германия? Уверявам ви ,че точно трето поколение ползват само немски даже и когато говорят едни с други ,а децата им говорят перфектно.Изселниците към Германия преди повече от 30 години,заминават отново по покана на Германия защото имат нужда от работна ръка.В днешно време всички тези хора притежават редица бизнеси,имоти,работят в държавни администрации,имат партия дори.Прибират се в Турция за ваканция и да посетят роднини,нищо повече.

21

Анонимен

преди 1 година

тя Турция ако е добре няма да има 40 милиона гастербайтери, или поне една част от тях ще се върнат,никой не се връща обаче в Турция или много малко и то след пенсия. Отделно ми е много смешно в Германия 3то поколение и не знае добър немски, роден там, ама нормално, след това интеграция търсете, затова в Германия бачкат масово бараби и нямат 1 кмет на областен град, как да стане без език , само в Бг става, за съжаление

fallback