Снимка: архив, БГНЕС
fallback

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод посещението по-рано днес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

Oще по темата
„Борисов, чу ли какво ти казаха днес в Неохим? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация“, написа Нинова.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш?  Никакво.  Хора, не  вярвайте на това лицемерие  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер", призова лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

Никола Стефанов

преди 1 година

Всъщност за да се върне Борисов на власт, той просто трябва да си мълчи. Глупостите, които ще наговорят опонентите му ще са изцяло в негова полза. Политиците май така и не разбраха, че повечето избиратели вече не им вярват.

164

Анонимен

преди 1 година

Изходът от това политическо блато, в което българия затъва все повече е един - смяна на партийната система - от представителна демокрация към пряка демокрация. Така всички партии ще изчезнат а политиците ще се превърнат в най-обикновенни служители, които ще бъдат назначавани на ротационен принцип. Всички решения ще се вземат чрез референдуми от народа, т.е. няма да има лобиране и задкулисни игри на партийките. За съжаление беге прим-атът още не е дорасъл за тази промяна.

163

Анонимен

преди 1 година

ОХХ БОЖЕЕ , КОЙ ГОВОРИ ЗА ЛЪЖА ????.....

fallback