165

Никола Стефанов

преди 2 години

Всъщност за да се върне Борисов на власт, той просто трябва да си мълчи. Глупостите, които ще наговорят опонентите му ще са изцяло в негова полза. Политиците май така и не разбраха, че повечето избиратели вече не им вярват.

164

Анонимен

преди 2 години

Изходът от това политическо блато, в което българия затъва все повече е един - смяна на партийната система - от представителна демокрация към пряка демокрация. Така всички партии ще изчезнат а политиците ще се превърнат в най-обикновенни служители, които ще бъдат назначавани на ротационен принцип. Всички решения ще се вземат чрез референдуми от народа, т.е. няма да има лобиране и задкулисни игри на партийките. За съжаление беге прим-атът още не е дорасъл за тази промяна.

163

Анонимен

преди 2 години

ОХХ БОЖЕЕ , КОЙ ГОВОРИ ЗА ЛЪЖА ????.....

162

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, Корни говори за лъжене?!? Междувременно БСП умре :)))))))))))))))))))))))))

161

Петя

преди 2 години

Корнело ти научи ли,че Нефтохим е в Бургас, а Неохим е в Димитровград. Е какъв министър си да не знаеш елементарни неща?! И се спри да дебнеш Борисов къде ходи и какво говори,стига си му се навирала в очите зорлем,той не те забелязва.Я се дръж по- достойно,че на нищо не приличаш,учи кое предприятие къде се намира ,поне това да знаеш

160

Анонимен

преди 2 години

Само мачкане и изхвърляне на всичко свързано с петковците, включително и това същество на снимката.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 - А след СДС и Герб символ на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ стана ПП!

158

анонимен

преди 2 години

Нинова, отивай спешно на психолог, психоаналитик или направо психиатър. Имаш ненормална, болезнена фиксация в Борисов. Като се избавиш от нея ще видиш, че нещата и при теб самата и в партията ти малко помалко ще потръгнат.

157

Анонимен

преди 2 години

Това не е новина. Знае се, че Бойко винаги най-нагло лъже.

156

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е символа на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ! Преди ГЕРБ символа беше СДС.

155

Политик

преди 2 години

Борисов и Нинова така и не можаха да се разберат като мъже. Ами, щом си е намерил членската книжка от БКП, да я покаже на Нинова. Не знам само, тези от Герб дали имат членски партийни книжки или са си още със старите от БКП. Същото е валидно и за тези от БКП.

154

Анонимен

преди 2 години

Корнелия е символа на лъжата, корупцията и ограбването на българския народ!

153

Away

преди 2 години

Добре де крадеца вика, дръжте крадеца... А кой е истинския Крадец, м.. ааа му? Нашата политика заприлича като на роман на Агата Кристи. Неизвестно до края е, кой е лъжеца и кой крадеца. Ама нейните романи поне свършват, а при нас такива изгледи няма... Аз лично вече не знам на кого да вярвам. Честно

152

Биляна

преди 2 години

И Корнела още не е осъзнала,като Киро,че е пенсионерка .Корнело, ти що дебнеш непрекъснато Борисов?Не се ли усещаш,че той не ти обръща внимание?!Не разбра ли,че той харесва женствени жени, а не бойки мъжкарани ,на всичко отгоре и лъжкини

151

Приятел

преди 2 години

Чета и много се радвам, за Нинова, за Гечев, за БСП. Все верни неща тук се пишат, лошото е че те май не го четат. Иначе Трябваше да се скрият!

150

Минчо

преди 2 години

Oт Нинова и Румен Гечев по-големи лъжци няма, всички го видяха.

149

Анонимен

преди 2 години

Госпожа лъжа обвинява другите в лъжа- тъжно и смешно едновременно. А патрона дето го изнесе или не го изнесе за Украйна?

148

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Борисов колко лъже, ама по-голям лъжец от Румен Гечев няма . Първо да си види БСП.

147

Калеко Алеко

преди 2 години

И това го казва госпожа Лъжа ... не случайно електората който и депозира присъствието в Парламента се състои от червени бабички със старческа деменция, които не помнят какво са яли вчера, камо ли какво им е обещавала на Бузлуджа и затова възприемат като чиста монета всичките и обещания за "Светло бъдеще" ... !!!

146

Анонимен

преди 2 години

Как не я е срам тази да се показва!?