Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът за втори мандат Румен Радев пристигна в предизобрния си щаб заедно с Илияна Йотова. Пред журналисти той заяви, че "съкрушителната победа на първи тур" е успокоила много хора.

"Хората се измориха от избори, както знаете. Измориха се от пандемия, манипулации и режисирани скандали", каза Румен Радев.

"Ако имаше някаква причина в нас, то нашите опоненти щяха да се възползват и резултатите щяха да бъдат други, коментира той резултатите от първия тур.

"Ако се запази съотношението спрямо миналата неделя - по-сериозна победа едва ли може да има",  коментира Илияна Йотова при пристигането си в предизборния щаб тази вечер.

Йотова беше лаконична пред медиите, предвид това, че изборният ден все още не е приключил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 2 години

Липсва ми Деса. Тя не се ли радва?

59

Анонимен

преди 2 години

Сега вместо да седиш на село и да си вземаш пак президентската заплата беж на работа!

58

SS: Eins-zwei-ДРЪН!

преди 2 години

Днес е много актуален великият лаф "Eins-zu-zwei-zu-ДРЪН!" на един велик български футболист,който ако се беше кандидатирал за президент,щеше да изкара на първия тур много повече гласове от прехвалния "супер-интелектуален-професор".Последният (буквално:) бе употребен от ГЕРБ.Сега като си се върне славно в СУ,там трябва с радост и усърдие също да му честитят престижното второ място,с два пъти по-малко спечелени проценти.След което да вземат да ометат марионетката.ГЕРБ е ТОКСИЧНА партия!-ДОКАЗАНО!

fallback