fallback

Празненствата в родното село на Румен Радев започнаха - на площада се вият хора, пеят се песни, имаше и заря. Сред празнуващите бе и майката на президента  - Станка Радева. Тя бе изключително щастлива и еуфорична след безапелационната победа на своя син на балотажа за президент.

В момента в центъра на село Славяново тя получава поздравления и цветя от стотици хора.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Станка Радева сподели, че е много щастлива и че очаква по-добро бъдеще за България и в частност - за село Славяново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Малко ми идват

преди 2 години

в повече такива селски изпълнения-хора,ръченици,баници,тиквеници или тутманици,все едно сме в 20 век,във времето на соца,отпреди 10 ноември 1989 година,начело с другарят Тодор Живков?!?Това обяснява много неща,включително и това,защо сме на последните места в Европа и по-света!?!Ако бях на мястото на Президента,никога не бих допуснал,позволил или разрешил подобен "цирк" на село,независимо от победата!!!

36

Евала

преди 2 години

Браво , ама всичко се плаща на тоя свят. Той и баща му на Радев оттърва панделата, когато блъсна инвалида. Зер, синчето президент, това-онова... После оня, Висшия съдия отсъди... Деса Радева и тя имаше здравни проблеми.Да не се радват толкова , че всичко се плаща , накрая.

35

Анонимен

преди 2 години

До Вече е гледаноИ за хорАта, които тропаше Тодор Живков,эа напористи другарки и другари гледаха да се хванат до него.

fallback