Снимка: БГНЕС

Гласувам за достойния президент, срещу статуквото и модела на чекмеджетата! Гласувайте! За това призова Мая Манолова във Facebook.

Във видео от избирателната секция тя добавя: "Гласувах за да се гордеем с България, за да се върнат децата ни тук и тук да създават семейства и да правят кариера. За да живеят в една богата и справедлива България."

"Хората по площадите поискаха демонтиране на едноличния модел и демонтиране на модела на чекмеджетата. Така че гласувах чекмеджетата да останат в миналото", допълни Манолова и призова хората да гласуват, тъй като "ниската избирателна активност "работи за статуквото". 

"Нали не искаме статуквото да се върне през президентската институция", попита тя.

Тя сподели видео от своето гласуване за президент и вицепрезидент на втори тур. По-рано през деня Манолова публикува снимка с внука си Макси, с която отново призова последователите си в социалната мрежа да отидат до урните.
 

Коментари Напиши коментар

63

Калеко Алеко

преди 1 година

Чекмиджето на Сестра галева от тук нататък ще трака на Орлов мост и в белия микробус на "Майките от системата Ги убива" ... !!!

62

анонимен

преди 1 година

Майчето не не добре горката след като видя поредния парламент през крив макарон.Била гласувала срещу чекмеджетата.Да не би да се е объркала,че Борисов е бил на балотажа?Нали има необяснима фиксация върху него.

61

РР

преди 1 година

Румен Радев пак е президент......................да, браво!!!