Снимка: БГНЕС
fallback

Досегашният президент Румен Радев води на балотажа на днешните президентски избори с 63,9 процента и печели втори президентски мандат. Това показват резултатите от екзитпола на социологическата агенция "Алфа рисърч", представени в изборното студио на bTV.

Анастас Герджиков получава 33,1 процента на днешния балотаж, показват резултатите от екзитпола на "Алфа рисърч".

Към момента избирателната активност на втория вот на президентските избори е 33,7 процента. На първия тур на президентските избори преди седмица избирателната активност е била 40,5 процента.

Румен Радев получава 64.5 на сто от гласовете на българите, Анастас Герджиков - 33.6 на сто. Това показват данните от екзитпол на социологическата агенция "Тренд", представени по Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Алекс

преди 2 години

Парите от Чекмеджето спряха и социолозите започнаха да познават.Ти да видиш.

20

Нафарфорий

преди 2 години

Дедо...Дедо...Радеф независим..???Ти в ред ли си или си мислиш,че всички са скотоумни като теб?? Радеф има да се отчита сега подред ,да се отблагодарява на гъзолииизците,а на нас цяла Европа ни се смее...." Не народ ,ами ***..." а ,спомнете си кой го е казал..?/не е Петър Дертлиев,ама Радеф и това не знае... /

19

Нафарфорий

преди 2 години

Радвайте се българи!!!!!Е няма такива добиииитъци като вас,такива мазохисти тоя свят не е виждал!Любимия ви президент каза ,че БГ е блато, а вие какви сте в блатото?Ха..ха..ха...стягайте вазелина....ама повечко,ще ви трябва в промишлени количества.Ще си платите тъпотията и то скоро,но ще е мноооого късно.А сега се радвайте...няма да е за дълго..

fallback