Снимка: БГНЕС
fallback

Бойко Рашков обвини турските власти в намеса във вътрешните работи на страната ни.

Вътрешният министър показа репортажи по турски медии, в които се отправят призиви за гласуване на изборите за държавен глава на България.

Oще по темата
"Някои факти във връзка с поведението на представителни органи на нашата съседка Турция може да се тълкуват като намеса във вътрешните работи на България. Турска телевизия излъчваше рекламен клип, в който се казва, че "тези избори са изключително важни и за Турция, както и, че има турчин – кандидат за президент на България", коментира Бойко Рашков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Русенец

преди 2 години

Има една българска приказка - не е виновен този, който е изял зелника, а този който му го е дал. Няма да забравя как всички в един глас - ИТН, ДБ и мутрите на Мая пееха, че трябва да се разреши на ВСЕКИ БЪЛГАРИН на гласува, независимо дали е в Англия, Турция, Белгия, Германия, САЩ. Мика Зайкова запалено защитаваше тази тези. Ето го сега и резултата. Нека Бойко Рашков да поиска имунитета на всички, които гласуваха тези промени в изборния кодекс. Сами си свалихме гащите и се одупихме. Няма виновни

108

ББ

преди 2 години

До Анонименне ни плаши с война бре ***,султано ви няма да ни назначава Президент, и ако има война познай до три пъти от къде ще започне...няма да познаеш...доган и пеевски ще избягат с ограбеното от братята ни българските труци които ограбвате и манипулирате,ама те вече не ви се връзват...манипулацията двойно гражданство ви дава лъжливи надежди...е ще се наложи да го премахнем...дпс няма да са фактор...ако опитат да ни рекетират...излизаме и жална ви майка...Бог да пази България!

107

чалгар

преди 2 години

гербаджии правете като вятъра хахаха, яд ли ви е, нека, отпадъци долни сте в душичките страхливи.

fallback