Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Предварителните внушения и инсинуации, че изборите няма да бъдат организирани и ще се създадат предпоставки за опорочаване на вота, не се сбъднаха. Това коментира служебният премиер Стефан Янев в началото на заседанието на правителството за изминалите в неделя избори.

Българските граждани имаха възможност да гласуват честно и открито, подчерта той и изтъкна, че е било успешно предотвратяването на грозните явления като купен и корпоративен вот. Неслучайно ПАСЕ даде положителен резултат и адмирира усилията на МВР, каза премиерът.

Янев посочи обаче, че е притеснителна относително ниската избирателна активност, затова призова българските граждани да гласуват честно и открито на балотажа за тази президентска двойка, която смятат, че най-добре ще уплътни заложените в Конституцията правомощия.

Бъдете активни, апелира премиерът към гласоподавателите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Спас

преди 2 години

Абе ние си гласуваме, ама нашите машинки ни давят гласовете.Десетки независими социологически проучвания казват едно, и накрая 10% повече за ПП. Трябва да си *** за да не прозреш манипулацията.

63

ЕЛИ

преди 2 години

НО КАК Е ВЪЗМОЖНО,ЧАЛГАРИ И КОМУНИСТИ ХВАНАХА ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ-------ЗА ФАЛШИВИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА НА БОЙКО СЕ КОМЕНТИРА И ОТ ЖУРНАЛИСТИ И ОТ ПОЛИТИЦИ И ТО СТОТИЦИ ПЪТИ-----САМО ЛУД ЩЕ СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ И ТО В ОТВОРЕНО ЧЕКМЕДЖЕ ----------КОГАТО СПИ И СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ДА ГИ ВИДИ-НО НА ТОВА СЕ ВЯРВА И СЕ ПОВТАРЯ И ПОВТАРЯ-----НО ЗА ИМОТИТЕ НА РАШКОВ,ИМОТИ ЗА 20 МИЛИОНА ,ПАРИ ПОЛУЧЕНИ ОТ ПОДКУПИ ИЗМАМИ ---МИСИРКИТЕ МЪЛЧАТ

62

Анонимен

преди 2 години

А как ще гласува сбиртока ДБ? как сте им заповядали? Получиха ли си парите от Прокопиев?

fallback