Снимка: БГНЕС
fallback

"Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение".

Това написа говорителят на правителството и дългогодишен депутат от БСП Антон Кутев.

"Сега важно е дали 130 годишна партия може да реши проблем със собственото си управление. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред“, смята Кутев.

"После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден", завърши бившият червен депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

ъъъ

преди 2 години

А Кутев да не би наивно да се надява на повече признателност от страна на Румчито? Подозирам, че скоро ще сподели съдбата на Нинова. Мерзавецът си е мерзавец към всички. А да не говорим за вариант 2 - предателят литва към небитието още в неделя и Кутев остава без служба, редови член на пребитата и с неговата скромна помощ столетница.

101

Анонимен

преди 2 години

От Кутев до Кудкодяков крачката е един петел на гърба.

100

Кои са останалите

преди 2 години

Кутникът боли но не се оказа кътник Мъдрец а един симпле кутевник. Нещо гаче Магницки ли кво ли се мота ли витае ли ама едни такива активисти като Гергосвикялния комплек, Оная Елена дето предаде на терористите къде нашата погранична мреже е най-слаба, снайперистката лежчорлава и още неколцина миков, пикльо и досеркев са си глътнали цървулитешо Магницки нещто е засилил магнитете бури.

fallback