Снимка: БГНЕС

"Гласувах за една обновена и справедлива България, в която да се върнат децата ни, да създадат семейства, да направят кариера,  каза Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!" след като даде своя глас. "България, в която възрастните хора имат достоен живот. България, в която успяват тези, които могат и се трудят, а не мафиотите."

"Хора, гласувайте! Масово гласувайте за да се случи промяната. За да има мнозинство на промяната. Успехът е възможен само когато сме всички заедно. Ако някой липсва, промяната няма да се случи", призова Манолова.

"Напук на всички, които плашеха гласоподавателите, говореха против машинното гласуване - нека им объркаме сметката. Нека в следващия парламент има биткаджии, да има комисия по ревизията и всички, които са ограбвали българските граждани, да си получат заслуженото. Едниственият начин това да се случи е да се гласува. Гласувайте, гласувайте, гласувайте, гласувайте. Това е денят, в който трябва да променим България", заяви лидерът на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

"Сигурна съм, че ще има мнозинство на партиите на промяната, което ще обнови България. Тези, които са ограбвали народа, ще бъдат наказани", допълни още Манолова и заяви, че е сигурна, че три формации ще бъдат в основата на промяната. 

Мая Манолова направи впечатление и с визията си, като отново е заложила на русото. Явно опитите й да стане брюнетка не са били успешни и ще си останат само за историята и... Тик-Ток.

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 2 месеца

Нов бар..дак със стари руси матолови не се прави

47

Анонимен

преди 2 месеца

Майооо, дърта, мазна смукачко-скоро пак ще правиш дудуци на Околовръстното, до следващите избори или докато Черепухин се смили над теб и те извика при него да служиш за хралупа за празнене и плюене.... Отпдък мизерен си

46

Емии

преди 2 месеца

Довижданеее,само про много висока избирателна активност влизате в следващия парламент,затова е зора.Изпусна шанса мой човек.Не знам кой й е пиара ама тоя път се обърка нещо