Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Жената, изяла своята разписка от машинния вот, не била доволна от избора си. Това разказа председателят на 18-та секционна комисия Снежина Колева.

Oще по темата

"Около 9 часа дойде гласоподавател, който не беше доволен от избора си. Взе си личната карта. Гонихме го до главния вход на учебното заведение. И там, в присъствието на всички полицаи и охрана, която имаше, тя глътна и изяде бюлетината", разказа Колева пред NOVA.

По думите й, жената не била доволна от избора, който е направила. Тя поискала нова карта, с която да гласува, но председателката й обяснила, че няма такова право.

Всички полицаи са били свидетели как гласоподавателката гълта бюлетината.

Снежина Колева е поискала съдействие от РИК. От там са й заръчали да напише в протокола, че е бюлетината е била изядена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 2 години

Тази яко откачена и много плиткоумна, всички го разбраха.

53

Анонимен

преди 2 години

Посредственост и неграмотност в журналистическата гилдия... Изяла БЮЛЕТИНАТА..... Едно е да лапнеш и погълнеш листче (разписка от машина за гласуване) с големината на касов бон, съвсем друго е да погълнеш 120 g/м3 хартия с половин метър дължина... Спрете се с набързо нахвърляни "новини", бре, прости драскачи...

52

Тато из Правец

преди 2 години

Изчакайте до утре ,тя ще я ,,изходи,,

fallback