Снимка: БГНЕС
fallback

"Гласувах за това да се откжаем от омразата и противопоставянето и да се опитаме да се обединим около визия бъдещето на България. Гласувах за истински държавници, които се интересуват не само от България, но и са заглижени за всеки български граждани. Аз се надявам, че тези истински държавници, ще ни изведат от тежката политическа, ценова, здравна криза и ще ни поведат към просперитет", заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, след като упражни правото си на вот.

"Надявам се, че утре България ще се събуди успокоена, различна и щастлива. Призовавам всички лидери на политическите сили още утре да положат големи усилия за това да имаме редовно правителство и работещ парламент", допълни още Герджиков.

"Тази сутрин, на излизане от секцията, служебният премиер допусна фройдистка грешка и каза, че имаме нужда от служебно правителство. Не, господин Янев, имаме нужда от редовно правителство. Всички българи го искат, всички българи искат това. Време е и политиците да го разберат", заяви кандидатът за президент.

"Първата работа на управляващата коалиция трябва да е да ни изведе от политическата криза, а от там и от всички останали - здравна, ценова, икономическа", каза още Герджиков и увери, че не би се включил в президентската надпревара, ако не е вярвал, че ще бъде победител.

"ЦИК показва, че е загрижена за това, всички български граждани да са убедени и спокойни, че изборите ще бъдат честни", добави той. "Всички разчитаме на това иначе ще станем държава от друг тип, каквато не искаме да бъдем."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

безпартиен

преди 2 години

Мани го тоя,едно коремно не може да направи.

45

Анонимен

преди 2 години

Мама Мути пак ше бъска с иглата Музи по главата. *** мноо ама даже ич не слушка ну Мути ни Бути. ски го кви ги е наректалил а е кочкоджамите Ректор и то на СУ

44

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Анастазия, първата жена президент!

fallback