Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Продължаваме промяната" печели изборите за парламент с 25,7%, по данни от екзит пол на "Галъп интернешънъл болкан" към 19.00 часа.

Втори са ГЕРБ-СДС с 23,5%, следвани от БСП с 14.5%.

В парламента според тези данни влизат още ДПС с 10,2%, ИТН с 8%, Демократична България с 6,9%.

"На ръба" са "Възраждане" с 4.2%.

Активността е 35,5%. 1.8% са гласували с "Не подкрепям никого".

Извън Народното събрание остават ИБГНИ с 2.2%, ВМРО с 1,2%.

 

 
!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script")[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async");

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

311

Анонимен

преди 2 години

Този с ресторанта, киното и фитнеса олицетворява проблема на българина, поставя правото на вот, на едно ниво с ходенето на кръчма или фитнес. Вота е най-високото право на гражданите в демократична страна, то е директно след правото на живот.

310

ААА

преди 2 години

Значи, за да вляза в ресторант, да отида на концерт или фитнес, ми трябва сертификат, а за да гласувам да си наместят дебелите *** в парламента - не? Не отидох да гласувам точно заради лицемерието на политиците. Каква демокрация, какви 5 лв., свидетели сме на сегрегация и фашистки мерки.

309

Е, как така

преди 2 години

За два дни изведнъж изчезна коронавируса в България.Къде бяха РЗИ и МВР вчера, когато пред секции със затворени прозорци чакаха по 100 човека.Да ме би коронавируса да е бил в отпуска вчера???Или коментираме само това, което ни е удобно??!??

fallback