Снимка: Pixabay
fallback

Членове на секционни комисии в Пловдив и областта се оплакаха, че в изборния ден са оставени на пост и молитва от партиите, чиито интереси защитават, пише "24 часа".

Абсолютно никакви дажби не са получили представителите на "Има такъв народ" в изборните бюра на Пловдив и региона. Те преглъщали, докато колегите им от други политически сили похапвали обилно, разказаха застъпници.

Представителите на ГЕРБ  в секционните комисии в областта са получили кебапче в питка и вода, но колегите им в града са обядвали двоен сандвич с шунка, крема сирене и маруля, а също кроасан, вафла и вода. Колегите им от БСП в Пловдив са "подложили" сандвич със суджук, кроасан, вафла и вода, а тези в региона - дюнери.

Хората от "Демократична България" в пловдивските СИК-ове са обядвали сандвич, а тези в региона - мъфин, кроасан и сандвич. На Мая Манолова представителите в Пловдив-област са получили кебапче, кюфте, пържени картофи, хляб и вода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Само питам

преди 2 години

ДПС хапнаха ли дюнери?

92

Уи за Слави

преди 2 години

Слави е плешив чалгар и цял живот се распра от кока наркоманията бледа. Гол да го бара Слави със Гешев са интимни

91

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ "Мойто момче, аз 20 години съм ял домашно кисело мляко със домашна закваска, не от магазина." В заводите, по чийто продукт от комунизма се прехласваш, не са ползвали "домашна" закваска. Каква ли закваска са ползвали?

fallback