fallback

Предизборната кампания приключва в полунощ, а в неделя отново ще гласуваме по време на пандемия. Справя ли се служебното правителство със ситуацията в държавата?

"Здравният министър преди 4 месеца е антиваксър и обяснява, че ваксините са негодни, хвърля маските, а сега от днес за утре кара хората да придобиват "зелен сертификат", посочи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на "Денят ON AIR".

Бившият вицепремиер коментира и организацията на изборите.

"Самият факт, че беше въведено подобно измислено гласуване като машинното, е предпоставка за съмнения. В цяла Европа премахнаха машинното гласуване, а ние се сетихме да го въвеждаме. Явно някой си е направил сметка, че така ще е по-удобно", подчерта лидерът на ВМРО.

Събеседникът изрази съмнения за това, че вотът може да бъде манипулиран, както и за това кой е купил машините и за какво ще бъдат използвани.

"Последните два парламента какво направиха? Вкараха държава в тотална икономическа криза. Голяма част от тези партии, които наричаха себе си "партии на промяната", партии, които ще се борят с корупцията, създадоха съмнения за корупция през служебното правителство, назначавайки случайни хора. След това създадоха съмнения за нечестни избори", смята Каракачанов.

"Неоправдано скочиха цените на тока и започнаха да се оправдават със световното положение, руските цени на газта и т.н. С изключение на БСП, има ли друга партия, която казва какво трябва да се прави?. Решенията са прости, но не са популярни", изтъкна Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му е необходимо да се наложи мораториум на износа на електроенергия, да се спре държавната помощ, която се оказва, както и да се спре изкупуването на електроенергията на американските ТЕЦ-ове.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

филип ейджи

преди 2 години

като тебе!

22

Избирател

преди 2 години

Не е в затвора, защото Гешев е главен прокурор, а и беше министър в правителството на мутрата от Банкя. По-точно ще е, ако напиша, че се опитваше да му крепи правителствата, както и другите като него агенти на бившата ДС. Ще си останат само от бившата. България не е като през 90-те г. на миналия век. Вече сме в 2021 г. и за трети път през годината политиците се опитват да накарат хората да гласуват !

21

Анонимен

преди 2 години

"Каракачанов:" ?!?!?.............Тоя плазмодий защо не е в ЗАТВОРА???Отглежда марихуана, продава български паспорти, среща се с Маргините...... а сега ми се пудри по медиите.ЗАТВОР !!!!..............ВЕДНАГА !!!

fallback