fallback

"Зеленият сертификат" раздели обществото ни. Подходът не беше правилен. Обществото трябваше да бъде подготвено. Ние знаехме какво ни очакваше", заяви Владимир Маринов от "БСП за България" в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му голямата смъртност у нас е породена от това, че здравната ни система не е подготвена да поеме такива кризи.

Oще по темата
"Служебният кабинет свърши доста добри неща, но ще продължава да носи критики, докато такива хора като министър Кацаров продължават да бъдат начело", заяви социалистът.  

Той коментира и казусът с назначаването на Кирил Петков за служебен министър на икономиката.

"По-важният въпрос е поведението на г-н Петков. Едва ли можем да обвиним президента, че не е изпълнил функциите си и е трябвало да прави разследване кой лъже в подписаните декларации и кой не. За невярна информация в декларацията се носи наказателна отговорност. Ако допуснем, че г-н Радев не е знаел, то Кирил Петков е знаел със сигурност", посочи Маринов.

Според него няма как Петков да не се е информирал предварително кое трябва да знае, както и кое е вярно и кое не. "При него лъжата е хронична. Той не е излъгал само в тази декларация", подчерта социалистът.

Маринов каза, че "БСП за България" е стабилна, предсказуема и прозрачна политическа формация.

"Ние бяхме тези, които не поставихме нито веднъж въпроса за постове. Тези, които не поставихме условия преди да се договорим за политики. Недоумявам защо, когато стигаме до единомислие в политиките, като опре въпросът до постове, и стават скандалите", заяви събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му от "БСП за България" са показали на обществото, че могат да водят диалог с всеки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига разисквания на тема зелен сертификат! В цяла Европа той се използва, в САЩ това е официален документ и 80% от жителите го имат, но вие от ГЕРБ и антиваксърите ритате ожесточено срещу него! В САЩ на децата от 5 до 11 години ще им поставят инжекции със серуми на Пфайзер и Модерна, а вие гърмите в медиите и сайтовете, че ще се вдигнете на протести! Искате да уморите сума ти хора! Това ли ви е желанието? Забравяте,че доста хора от вашия електорат са с ниско образование и те ще загазят.

27

ПППП- Е НАДУВКА...

преди 2 години

БРОЙТЕ КВИТАНЦИИТЕ В КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!!!!!ОТРАЗЕТЕ РЕЗУЛТАТА ОТ БРОЕНЕТО В ПРОТОКОЛА И СИ ВЗЕМЕТЕ КОПИЕ!!САМО ТОВА Е ГАРАНЦИЯТА ЗА "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"---ДРУГОТО Е МЕНТАК И ДАЛАВЕРА!

26

Така е

преди 2 години

Възрастните в едно семейство са ваксинрани, а младите не са.Сега баща и син не могат да отидат заедно на кино, но могат да гледат филми вкъщи.

fallback