Снимка: БГНЕС
fallback

Комбинацията между проф. Николай Денков - сега образователен министър в служебния кабинет, и рап певеца Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, ще направи конкурентен отбор в образованието. Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Той посочи, че в момента проф. Денков е определен за топ един процент в света като учен от Станфордския университет.

Oще по темата
"Смятам, че когато се съчетаят един човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един лидер в комуникацията, комбинацията между тях ще направи отбор за образованието, който ще бъде конкурентен. И ще даде нова посока и нов тласък на българското образование", изказа мнение Петков.

Както е известно, направилият име с "Ъпсурт" рапър ще поведе листа на "Продължаваме промяната" в София и по този начин ще влезе в политиката. Той дори ще бъде водач на листата на "Продължаваме промяната" в 25 МИР-София, където традиционно са лидерските битки. Там кандидати за депутати са Бойко Борисов от ГЕРБ-СДС и Корнелия Нинова от БСП.

"Аз винаги съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има много икономисти и юристи, нямахме достатъчно хора на изкуството, отидох лично да го поканя. Прекарахме много време в разговори и това, което винаги съм очаквал да срещна от Ицо Хазарта като певец, се оказа още по-задълбочен и смислен човек. Говорихме много по темата за образованието, а не толкова за културата. Много съм горд, че той води нашата листа", добави Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

ако се

преди 2 години

заеграете с ицо хазарта-означава, че загубата ви е в кърпа вързана-МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ

86

LIVERPOOL CHAMPION

преди 2 години

ПП ще бъде победител бе гербави бичмета и келемета! Марш в ъгъла, където ви е мястото!

85

Хей

преди 2 години

Народе, събуди се, не оставяй такива да те таковат докато спиш !

fallback