Снимка: БГНЕС
fallback

„Време е за промяна, при която не един да загуби, а друг да спечели, а да спечели всеки от нас, да спечели България. Време е за промяна с посока. Време е да спечели България с №30“.  Това заяви Христо Иванов в живо включване във Facebook, след като в ЦИК бе изтеглен номерът на бюлетината, с който „Демократична България“ ще участва в изборите.

„С това започва третата поред кампания за тази година. България се променя повече от година, много хора се качват в движение на влака на промяната, други се опитват да я спрат, да покажат, че ще си продължат, както досега. Например, Пеевски и Борисов, които изглежда че нямат никакво намерение да забележат, че нещо се случва. Губим време, защото промяната няма ясна посока, ясен хоризонт и цел“, каза още Иванов.

По думите му са необходими 4 неща, за да се случи тази промяна.

Първото е ясна национална цел – амбициозна и голяма.

„За нас това е до 5-7 г. да превърнем България в най-доброто място за живеене на Балканите. Знаем, че България може да го постигне. Виждали сме как Ирландия, Балтийските държави са правили такива скокове. България може да се нареди сред 10-те най-добри места за живеене в Европейския съюз“, каза Иванов.

Второто е програма, фокусирана върху работещи решения. Тя включва три големи задачи, каза още Иванов и изброи: съживяване на българската държавност, държавата да служи на гражданите; създаване на икономически условия за развитие на бизнеса и за трансформацията на икономиката; инвестиция в човешкия капитал.

В заключение Иванов отново повтори, че в следващия парламент носителите на корупционния вирус – ГЕРБ и ДПС, трябва да бъдат спрени в опитите им да се докопат до властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

иван

преди 2 години

алфа рисърч им дава точно 30 депутата, екзакта 28...

39

Дидо

преди 2 години

Буахахахаха! Клоун!

38

Кирил

преди 2 години

С гласуване за ДБ печели само Прокопиев и олигарсите около него, така че не правете тази грешка.

fallback