Снимка: БГНЕС
fallback

Певецът Ицо Хазарта ще води листата за кандидат-депутати на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София, обяви самият той в профила си в социалната мрежа Facebook.

„Преди няколко седмици получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред. Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот“, обясни той.

Oще по темата
„Мога да разкажа доста от нещата, които си казахме с Кирил и със сигурност скоро ще го направя. Но сега по-важното е друго. Имам хубав живот. Имам невероятна жена и три прекрасни дъщери. От доста време изкарвам добри пари от бизнеса си. Песните на Ъпсурт от години ги знае наизуст половин България. Соловият албум, който издадох през 2019 е най-продаваният албум в страната през последните десет години. Имам вече над 2000 концерта и участия в България и в други европейски страни. Рекламни договори, участия в успешни телевизионни проекти и какво ли още не”, допълни изпълнителят.

По думите му всичко това той дължи на страната ни и на българите, които купуват билети за коцертите му.

„Истината е такава – ако не е България, аз съм никой”, категоричен е Ицо Хазарта.

„Проверих доста обстойно кой е Кирил Петков, както и какво е свършил за четирите месеца, докато беше служебен министър. Разговарях доста пъти с него и с Асен Василев. Проведох много дълъг разговор с един техен съмишленик – професор и истински успял човек, невероятно интелигентен и международно признат учен”, заключи певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

334

нннн

преди 2 години

До АнонименБойко дори не може да си напише и произнесе името.....но колко години пожарнирят играе с насицо.....тоѝ е уникално интелигентен човекпросто вие с всички тези коментари против него сте на мноооого долно ниво

333

бургаската батка

преди 2 години

До митьима го спокойно

332

Как?

преди 2 години

Как можа да се принизиш на нивото на тези слугиаши но давола? Не моа да повярвам,Ицо направо се плю на достойнството ! Съжалявам ,но живота не са парите ,а ИСТИНАТА!

fallback