Снимка: БГНЕС
fallback

Николай Малинов също влиза в битката за „Дондуков“2. Той е кандидат за президент на партия „Русофили за възраждане на отечеството“, информираха от партията.

“На прага сме на трети поред за тази година парламентарни избори. Вече пети месец парламентарно представените партии не могат да излъчат правителство. Политическото безсилие обаче не е плод на различни визии за развитието на България. Безплодността на два парламента я дължим на конюнктурни, тясно партийни и личностни сблъсъци. Никоя от партиите, прескочили 4%-ната бариера на изминалите два избора, не поставя под въпрос нито колониалния статут на страната ни, нито икономическата и финансовата политика, водещи до най-големите неравенства и до най-голямата бедност в ЕС, нито опасната за бъдещето ни външна политика на България“, коментира Николай Малинов.

Oще по темата
"Това, което ни отличава от другите е, че на каузите, с които говорим за мир и сътрудничество, симпатизират и леви, и десни хора. Смятам за успех това, че ще се явим като контрапункт на тази вакханалия и простащина, които царят", каза той пред БНР.

Малинов е даден на съд от спецпрокуратурата за шпионство и изнасяне на държавни тайни. Той обясни, че независимо какво ще е решението на съда, ще продължи "да се занимава с русофилска дейност. "Никаква секретна информация не съм изнасял, защото нямам достъп до такава", категоричен е той. Малинов добави, че за първи път движението излиза на протест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Слънчарски

преди 2 години

"Никаква секретна информация не съм изнасял, защото нямам достъп до такава"Направете го президент човека, че да има какво да изнесе най-накрая, е! Хаха.

57

Анонимен

преди 2 години

"Има партия "Американски републиканци за България" на Цветанов." _________________ И тя ли работи за благоденствието на САЩ, (цитирам) "задължително", както движението/организацията Русофили на Малинов? По руски източници за мисията на "русофили"!

56

Анонимен

преди 2 години

Йоло Денев.

fallback