Снимка: ВМРО
fallback

ВМРО се регистрира в ЦИК за изборите за президент и парламент. Кандидатите за "Дондуков" 2 ще станат ясни до дни, съобщиха от партията.

Влизаме в надпреварата с твърдото убеждение, че в следващия парламент има място за патриотична формация като ВМРО. Ние винаги сме отстоявали само и единствено българския интерес и по тази причина за нас е важно да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разум и да отстоява християнските ценности и българщината, каза при влизането в ЦИК организационният секретар Юлиан Ангелов.

Той допълни, че в 47-ия парламент ВМРО ще направи нужното да има разбирателство и единомислие между различните партии, защото България има нужда от стабилност и от редовно правителство особено в разгара на тежкатта икономическа криза.

На въпрос с кого биха работили в парламента, Ангелов отговори: С всички партии, които не обслужват чужди интереси, не толерират джендър идеологията и други подобни извращения.

Той обаче категорично изключи възможността за коалиция с ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Сосидж

преди 2 години

Че има ли значение кои са? Той Кирето май попрецака Мая и Ристю. Иска му се да вземе гласове от БСП, ама от от умрял да търсиш- няма как да стане. Че си мислих- тя Мая няма да влезе, пък ВМРО даже няма да се доближи. Просто си заминаха годините в които на някой му пука за тези формации, колкото и да са добри или лоши. Нека си вземат субсидийката децата.

13

ПроСоТо

преди 2 години

а где Шкембе?..Срам га е да са покаже?

12

1

преди 2 години

кандидатите на мвро,са следните ,агент-иван,джамбазка,юлиян,все "нови"лица.

fallback