Снимка: БГНЕС
fallback

Подадохме документите в ЦИК за регистрация за предстоящите избори – и парламентарни, и президентски, като партия Воля ще участва самостоятелно, не в коалиция в тези избори. Това каза пред журналисти на излизане от ЦИК Пламен Христов от партията, предаде БГНЕС.

Христов каза, че ще издигнат тяхна кандидат-президентска двойка. „Верни на себе си и по отношение на листите, и за кандидат-президентска двойка ще заложим на хора, които са успели в обществото, доказали качествата си. Смятам, че вече се нагледахме на неопитни политици, които в рамките на една година ни доведоха до трети избори“, посочи Пламен Христов.

Имената на кандидат-президентската двойка ще обявят „съвсем скоро“.

Колкото до това дали ще успеят да влязат в НС, Пламен Христов заяви, че партията е мобилизирана и техните поддръжници, симпатизанти са твърдо амбицирани този път да успеят. „Всички видяха, че в коалиция ние не успяхме да постигнем по-добър резултат, отколкото сами. Така че смятам, че сега когато се явяваме сами със собствените сили и със собствените идеи, които нашите симпатизанти добре познават, мисля че ще имаме по-добър успех“, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Олеле под 2%

14

Анонимен

преди 2 години

Магарешки защо все още не е в затвора? Едната инстанция го осъди, после друга върна делото за разглеждане отново.Необходима е реформа в съдебната система при това бързо.

13

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя.Загрижил се за партиите на протеста.Ха,ха,ха!Да се смееш ли,да плачеш ли?Ако не е злоба,ще е лицемерие.Гербавите съвсем са здали багажа.

fallback