fallback

ДПС внесе документите си за регистрация за участие и в двата избора на 14 ноември – парламентарни и президентски.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ съобщи, че ще има онлайн заседание на ДПС и тепърва предстоят номинации и ще бъде взето решение дали политическата сила ще издигне своя кандидат-президентска двойка.

Oще по темата

„В тези условия на кризи за трети път отиваме на избори тази година. Призивът ми към всички български граждани е да се отнесат сериозно към този вот, защото на тези избори трябва да изберем президент, който обединява, а не такъв, който разединява включително и в Народното събрание, това което видяхме два пъти тази година”, заяви той.
„На 14 ноември трябва да изберем и програми за ускорено икономическо развитие за България. Някои държави от ЕС изхарчиха парите от Плана за устойчивост и развитие, а ние още не сме си пуснали фиша. В тези кризи страната има нужда от стабилност, от ускорено икономическо развитие, българските граждани имат нужда от сигурност в тези криза, а не допълнително напрежение с противоконституционни и противозаконни комунистически приоми, такива каквото видяхме през юли”, коментира Карадайъ.

Лидерът на ДПС призова още хората да дават гласност  на всеки полицейски произвол на вътрешния министър Бойко Рашков.

„Президентът Радев няма как да не знае, а може и да участва в указанията към служебния министър Рашков за погазване на права, за унизяване, следене, обиски по домовете, по коли, на улицата“, коментира Карадайъ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 години

Да не изберат пак некой дето не знае български.

27

Караибрахим

преди 2 години

На 14 СРАДЕВ ЩЕ СИ ВИДИ ТАТКОВИНАТА!

26

1212

преди 2 години

Мустафа, Мустафа, Мустафа Ибрахиииим, пееше едно време Фреди Меркюри...голямо квичене от ***. Били репресирани, унизявани, обискирани, следени, мале, мале. Като ни стегне чепикът, вадим манджата с репресиите и комунизма. Ех, Мустафа, ех бре Карадайъ.

fallback