Снимка: БГНЕС
fallback

„Смятаме, че имаме шанс за балотаж на изборите“, коментира в ефира на Нова телевизия лидерът на партия „Възраждане“ и кандидат за президент Костадин Костадинов.

Той допълни, че датата за обявяването на кандидатурата му не е избрана случайно.

"Това беше символичен знак, че за нас независимостта е основна ценност и поради тази причина издигаме моята кандидатура и тази на адвокат Елена Гунчева. Искаме България да води независима политика и да се промени изцяло политиката на страната ни", коментира Костадинов.

Според него няма разлика между политиката, която води президента Румен Радев и тази на Бойко Борисов.

Лидерът на „Възраждане е категоричен, ще задължителното ваксиниране срещу COVID-19 е незаконно.

Oще по темата
„Има фирми, които задължават своите служители да се ваксинират. Да, ваксините са най-голямото на човечеството, но това трудно може да бъде наречено ваксина, тъй като не е минал целият период на изпитание. Това е доброволен процес, никой не може да принуждава хората. В много фирми и учреждения, това вече е факт. Това е принуда", посочи той.

Костадинов заяви, че безсмислени и вредни и посочи, че самият той има свой близък, който е ваксиниран, а в момента е болен.

Той даде пример и с Израел, като посочи, че там има над 90 % ваксинирано население и в същото време строги мерки срещу COVID-19 и голям брой заболели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Hah

преди 2 години

Пълен смях!

68

ddd

преди 2 години

Ей тая гнида дето си прави Пиар на гърба на другите и харчи субсидиите за коли и апартаменти. Е няма такава държава - всичкото некадърно става политик. Отчаях се напълно.

67

ЩО ,БЕ ...

преди 2 години

НЕКА ШОУ-то, МЕЖДУ КОЦЕ И ФИГУРАНТА ЗАПОЧНЕ СЕГА.....ЩЕ Е ЯКООООООО..../....И ДВАМАТА СА РУШНЯШКИ ***..../----ТЪКМО ШЕ ВИДИМЕ КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ.....!

fallback