fallback

Общ преглед

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Oще по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

654

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 706Тая Саня Армутлиева е доста амбициозна дама която се захваща само със силни и влиятелни мъже, преди в музикалния бизнес, сега в политиката за да драпа напред. Не мога да й отрека, бива я в това. нейната амбиция винаги обаче минава през нечие легло. Не знам дали изобщо тя има някакви други качества. Но и това явно стига.

653

Анонимен

преди 2 години

какви нови - нищо ново. Голяма промяна няма що. Това ли очаквахте? Аз, да. Знаех че просто някои стари издънки просто чакат момента за да изпълзят отново, и някои стари мафиоти да се завърнат Просто се връща старото статукво. Това ви е новото. ха -ха!

652

И.Б.

преди 2 години

Слави Трифонов е диктатор. Проследете в световната история, какво се случва с такива хора. Хора, образовайте се поне малко политически, за да разпознавате задкулисието от истината.

fallback