Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Днес беше един хубав ден за българската демокрация, защото това бяха най-честните избори досега. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Oще по темата
И не заради резултата на "Има такъв народ", а заради новите изборни правила, които ограничиха максимално купения вот, корпоративния вот и манипулациите с "мъртвите души", заявява той.

Според паралелното преброяване на социологическите агенции партията му е победител в днешния вот.

Подкрепата, която получи "Има такъв народ" е изумителна. Искам да благодаря на всички, които гласувахте за нас. Наистина оценяваме вашето доверие. Утре в 11 часа ще обявя какво ще направи "Има такъв народ", гласи краткият му пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

161

ББ

преди 2 години

До Анонименелементарна смешка си...1400 г.гласувала си за слави...друг път,Радев е Генерел от ВВС...въздушен ас от Армията ни...която съсипахте,учил в САЩ...спчелил уважението на въздушните асове от САЩ...само факти...борисов строи...руски потоци с нашите пари като се блажи безбожно...факти...слави не ни попита как искаме да живеем?и да работи за това...можем и без борисов и без слави!Бог да пази България!...джипки...кабеларки...офшорки...господари...споко,идваме за вас!!!

160

Анонимен

преди 2 години

Това бяха най-грозно манипулираните избори. Такива политически нападки не бях чувал и виждал. Но ГЕРБ без малко да спечели, отново, въпреки всичко. Радев даде заявка, че е мега престъпник, с пари от Божков. Страх го е от разследване, затова драпа като луд за нов мандат. Такава жажда за власт от страна на Радев е нечовешка, грозна, а жаждата за мъст отвратителна. Определено не харесвам ГЕРБ, гласувах за Слави, но кабинета му след изборите ме потресе. От мен толкова не изборите, след това за кой?

159

ББ

преди 2 години

хаха...не слави или борисов...Народа ни ви каза...май.ата ви,не ви вярваме,не виждаме политики...слави ви каза,че няма да е ..обяда на харизановци и харалановци...300 лева...пенсиите на майките и бащите ни...300 ..съучастник в съглашения,няма да има правителство...Народа ни се е погрижил,ако ли ще е...за дни...избори до дупка...ви каза Народа ни...докато дойдете на себе си...преяждащи,обслужващи господари офшорковци...парите ви не са ценност..Справедливостта и Свободата са..Божиите и Човешките!

fallback