Снимка: БГНЕС
fallback

Да изчакаме официалните резултати, рано е още за дълбоки анализи. Сега мога да кажа – както е решил българския народ, така ще се развива българската държава в следващите години или месеци, заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред БНТ в първи коментар за парламентарните избори.

Oще по темата
Коалицията на Български патриоти остават под 4-процентраната бариера и няма да имат представителство в 46-ото Народно събрание.

Каракачанов призна, че резултата на патриотичната коалиция не е добър, но по-важното е да има  нормално правителство, което да управлява България с парламентарно мнозинство, а не да се люшкаме от криза в криза.

Според него е важно да има стабилно правителство, избрано от парламента, а не служебно, за да може то да направи бюджет и да работи по важните теми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Златка

преди 2 години

Лелее, шкембе войвода, пак неможа да захапе кокала!

24

помнещ

преди 2 години

Тоя слабоумния и дебелия,вдяна ли вече че Българина ги изрита за 2 път от властта? Това е защото бяхте патерица на бившата комунистическа мутра Борисов! Държахте го изкуствено на власт за малките топки!И ти лично си избра поста "военен министър"!С години беше безличен в този парламент бе другарю!И реши да се възползваш от "мига"? Той приключи!Вие сте за разстрел бе Каракачанов! С мутрите от Варна! Симеонов и Марешки!ИСТОРИЯ СТЕ ВЕЧЕ! Черна разбира се!-:((((((

23

Анонимен

преди 2 години

И съвети раздава. След като за втори път и през телескоп не видя парламент. Хората се произнесоха категорично за вашата партийка. Даже не знам има ли друга държава в която партията да е наименувана на чужда държава, македонецо?

fallback