Снимка: БГНЕС
fallback

Частични местни избори ще се проведат в община Благоевград и в още 7 населени места в страната през днешния ден. Частичният вот е насочен с укази на президента Румен Радев.

Изборният ден започва в 7.00 ч. и продължава до 20.00 ч. и ще бъде генерална репетиция за машинното гласуване за парламентарните избори на 11 юли.

До избори в Община Благоевград се стигна след като бяха прекратени правомощията на досегашния кмет Румен Томов.

За кметския стол в Община Благоевград се състезават 7 кандидати за кмет: Виктория Каракостова – Нешева от "Демократична България- Обединение“, Стефан Делиов от коалиция „Ние, гражданите“, Цвета Рангелова от "Възраждане", Илко Стоянов от "Има такъв народ". Румен Томов, Людмила Костадинова и Андон Тодоров ще се явят като независими кандидати за кметския стол.

Освен в Благоевград избори днес има и в още 7 населени места - в руенското село Вресово, в село Ракево, община Криводол, село Памидово, община Лесичово, плевенското село Ясен, в село Сърница, община Минерални бани, в Жълти бряг, община Стамболово и в село Цани Гинчево, община Никола Козлево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ЖОРО ИЛИЕВ

преди 2 години

До Изборите са МЕНТЕ.КАК РАЗБРА? БАБ ВАНГА ЛИ ВИ КАЗА ?

15

ПЕТЪР ИВАНОВ

преди 2 години

До ЛЪЖАТ ВИ НАРОДЕ... И КАК РАЗБРАХТЕ ЗА МАШИНИТЕ ? САМО С МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ИЗБОРИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ, ЗАЩОТО ВСЕКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ ,ЧЛЕН НА СЕКЦИОННА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ МОЖЕ ДА НАПРАВИ СПРАВКА ДАЛИ ИЗНЕСЕНИТЕ ОТ РЕГИОНАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ДАННИ СА МАНИПУЛИРАНИ.

14

СТОЯН ИВАНОВ

преди 2 години

До ЛЪЖАТ ВИ НАРОДЕ... АМИ ДА ,ВИЕ ВИЕ ТОЧНО ТОВА ПРАВИТЕ - ЛЪЖЕТЕ .

fallback