Снимка: БГНЕС
fallback

"Имаме информация за започнало купуване на гласове за ГЕРБ и коалционни партньори под чадъра на полицейски началници. Става дума за благоевградския и хасковския регион". Това заяви в ефира на Нова тв съпредседателят на "Демократична България" и водач на листа в 23-ти МИР Атанас Атанасов.

"Стремежът ни е да се създаде мнозинство за правителство на промяната. Надявам се да се разберем с останалите, че е наложително да се работи за възстановяване на парламентарната република, дълго време бяхме премиерска република, а сега сме президентска република", смята той. 
 
По думите му възможно партията на Слави Трифонов да стане първа политическа сила. Според Атанасов има 50% шанс да се състави правителство от партиите на протеста.
Oще по темата
 
"Проект на правителство от партиите на протеста може да получи нетърсена подкрепа от другите. "Демократична България" е готова да вземе мандата, битката ни е да бъдем в челната тройка", заяви той.
 
Той би подкрепил министри от служебния кабинет, като например здравния и икономическия. Атанасов изрази подкрепата си и към вътрешния министър Бойко Рашков, но заяви, че действа бавно. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

ЩЕ ТЕ ОПРАВИМ!

преди 2 години

До ТИ ДА ВИДИШ - 97! Борката е готов да ти подаде безплатно, по точно ще ти подари двуколката си - не се бой мотопеда ще ти пасне, и е в изправност! Ферарито червено ще чакаш от Славча на куков ден, но ако много бързаш може и той да ти подаде неговата си двуколка-мотопед, но тя била много издухана и не ставала за управление - така, че дръж да не изпуснеш Борката, той е 100% сигурен и безплатен - така да знаеш 97!

94

Калин

преди 2 години

ДБ да не се правят на цвете за мирисане, и те отделят доста финанси за същото!

93

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Аз гласувам за Слави безплатно. Пък Бойкоа трябва да ми подари Ферари че да гласувам за фалшивата му партия.

fallback