Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и  граждански движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Към голямото ляво обединение днес се присъединиха ГД Народна сила, Общонародният комитет за защита на националните интереси, ПП "Българската левица",  Федерация на потребителите, Съвет на европейската научна и културна общност и ПП ОБТ.

Така партиите и гражданските структури, които си подадоха ръка за обща лява и ляво-център политика стават 16. Продължават разговорите  между БСП и още  партии за обединение.

"Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел - сигурност в промяната  и грижа за хората" , каза Нинова на срещата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Госпожа Нинова, що за лява политика предлагате ако не казвате нищо за античовешкото действиена кредиторските фирми и банки, които напреки всички човешки принципи държат в робство повечето от хората в България. Аз не виждам къде е разликата между Вас и Герб. Анулирайте кредитните изплащания, защото хората са пред самоубийство от изплащанията им, а тендеция за подобряване на икономиката няма да има скоро. Не ставайте съучастници на еврейските икономически робовладелци.

44

Анонимен

преди 2 години

Винаги количеството, е за сметка на търсеното качество. БСП губи височина,политиката й е много разнебитена,пълно е с троянски коне в организацията,затова тази партия не беше никаква опозиция през последните 12-години от дерибействането на олигарха от Банкя.

43

Анонимен

преди 2 години

Бкп е извън закона.Както са обединени са удобни за изчегъртване

fallback