Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Коалицията "Българските патриоти", включваща ВМРО, Воля и НФСБ, ще инициира национална подписка за забрана на ДПС, съобщават от коалицията.

Oще по темата
Според тях с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство, "партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия".

"Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия "Движение за права и свободи" на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП“, заявяват от коалицията.

От там уточняват, че подписката може да бъде намерена на сайта на ВМРО, а за събиране на подписа ще бъдат направени и пунктове в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

гласоподавател

преди 2 години

Оградата на границата с Турция падна. Сега трябва "да се усвоят" още 500.000.000 лева за да се ремантира със срок на годност 4 години-до следващите избори. Иначе от къде ще ядат Валери Винкелов,Шкембе Войвода и Морешки ? Нали трябва да изкарат от някъде масрафите за изборите? Гласувай народе за своите палачи и мародери и турци и българи всите заедно сте си подарили съдбата си на собственните си палачи и обирджий.Тежко ни и горко.Няма прокопсия в тази гадна орисия. Дий воле, дий.Дий воле дий,дий.

74

Фатих

преди 2 години

Че ДПС НЕ Е ТУРСКА ПАРТИЯ - НЕ Е. Иначе не би толкова усърдно да работи за "меката асимилация " на турското малцинство в България. Благодарение на ДПС турските младежи днес не могат да говорат и пишат на турски. А когато няма писменост, слово и култура няма и нация. Слугата на Решетников -А.Доган МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТООВА И ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКО КОЕТО МУ Е ПОСТАВЕНО КАТО ЗАДАЧА ОЩЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНИТЕ 1988-90 Г. За това, другите слуги на Решетников не трябва да лаят срещу слугата,че ще получат червен картон

73

Анонимен

преди 2 години

Да ви светна ако клатите казана то течността се събира на едно място. Те така е с електоратите .

fallback