Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

В Централната избирателна комисия продължава приемът на документи за участие в предсрочните парламентарни избори на 11 юли. До 12 на обяд на 25 май се регистрираха "Има такъв народ" и "Българско лято".

Документите на ИТН подаде заместник-председателят Тошко Йорданов, придружен от организационния секретар Виктория Василева.

Oще по темата

"Резултата ще го кажат хората. Единственото очакване е, че тези избори ще са по-честни", беше краткият коментар на Йорданов, съобщи БНР.

Председателят на "Българско лято" Борил Соколов каза, че Васил Божков ще води две листи на формацията и изрази надежда той да се върне в страната.

"Дошъл е моментът всички да искат справедливост за всяко едно естество, така че ние вярваме, че влизаме на тези парламентарни избори. Със сигурност ще чакаме повече гласове от чужбина. Ние дори до днес отваряме нашите листи за хора от чужбина. Т.е., имаме кампания, с която приканваме хора от чужбина да се включват в листи“, посочи той.

И двете формации разчитат на машинния вот като средство да се намалят манипулациите на вота. До този момент за участие в изборите документи са подали общо 6 партии и 3 коалиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

У АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ.

преди 2 години

Над половината почти от работещите там са етнически турци и роми.

44

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Техните работници зад граница , вече ще гласуват за ДПС.....НЕМА ВЕЧЕ ПРОТЕСТЕН ВОТ!

43

Анонимен

преди 2 години

Най- вероятно машините са хакнати.

fallback