fallback
 
Този парламент ще е труден, тъй като от него ще се изискват бързи и смели решения. Надявам се, че ПГ на ГЕРБ ще свърши работата си и че ще допринесе за развитието на страната.
 
Това заяви на влизане в Народното събрание за предстоящото откриване на 45-ия парламент Десислава Атанасова, която ще бъде председател на парламентарната група на ГЕРБ.
 
"За нас властта никога не е била самоцел, доказали сме го многократно и чрез оставки", коментира още тя, предаде Bulgaria ON AIR
 
"Може и да не сме в управление. Ще бъдем конструктивна опозиция. Досега беше лесната част - да се дават обещания, сега идва трудното - изпълнението ми", заяви Атанасова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че не е самоцел за теб ***!За теб цел е само ту ту рут ката!!!!

40

68788

преди 2 години

Разбира се, че властта за ГЕРБ не е самоцел. Целта е ясно определена - аванта, дамавери, заграмане на блага. Всеки политик трябва да опита да живее по 3 месеца с минимална пенсия и минимална заплата. След това можем да говорим за равенство и неравенство.

39

Боряна

преди 3 години

Защо четеш? Една лъжа не успя да изречеш без да я прочетеш? И се хвалите, че сте дали на пенсионерите 300 лева. Наглост! Заслужавате това, което сте постигнали като заплати и пенсии, от утре вие да заживеете щастливо с тези възнаграждения. Направихте ни най-бедната държава и така ни изпратихте в Европа като най-евтината работна ръка. И освен всичко това си супер неприятна..... В едно съм съгласна, че е време вашето шоу да приключи.

fallback