Снимка: БГНЕС
fallback

Хасан Азис се отказва от мястото си на народен представител и остава кмет на Община Кърджали. Това съобщи той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали. Множество започнати проекти в града, поетите ангажименти към гражданите, както и многото работа, която ни чака в общинската администрация, ме убедиха, че мястото ми е тук, в града”, написа зам.-председателят на ДПС.

"Считам, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поех лично политическата и морална отговорност за резултата от вота. ДПС отбеляза много добър успех в Кърджали на тези избори.

Благодарение на доверието, което гражданите ни гласуваха отново, ДПС затвърждава представителството си в следващия парламент", заяви още Хасан Азис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Читател

преди 3 години

Някакъв си Орхан Исмаил,от сбирщината на усул сик. дпс,рони сълзи,коментирайки ломотенето на Борисов пред придворните камери.Йезуити са били и такива ще си останат тези от ръководството на турската партия.Познавам обикновени турци,с които имам приятелски отношения.Те нямат нищо общо с хиените които дишат пръднята на Доган и го величаят като султан.Орхан,ти птицо лекокрила,разбра ли колко ваши гласове открадна Борисов от смесените райони?Ставате девета дупка на кавала,никой не иска комшулук с вас

20

мак

преди 3 години

До Анонимен 20. И трябва да се забрани, категорично. Едно на ум, че е непочтено към избиратели гласували за този, който след избора му се сеща, че иска, ама няма желание и се отказва, друго - това е измама, за да пробутат друг от по-далечни места в листите.

19

Анонимен

преди 3 години

Май ДПС прогнозират, че парламента ще съществува от ден до пладне и няма смисъл да се разделят със сегашните си постове, за месец-два депутатстване.

fallback