Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Първи данни от 6.7% обработени протоколи на секционните комисии в районните показват, че 6 формации влизат в новия парламент.

Oще по темата
Според тях коалицията ГЕРБ-СДС печели парламентарните избори с 23,66%, следва "Има такъв народ" със 17,15% и БСП с 16,51%.

С равен резултат са ДПС и "Демократична България" - 10,6 на сто.

"Изправи се! Мутри вън!" получава 4,59%.

Под чертата от 4% за влизане в парламента към този момент са ВМРО с 3,32%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

ЕЛИ

преди 3 години

ГРЕШКАТА НА ГЕРБ-ДАНО ДА ГО ПРОЧЕТАТГЕРБ ПОДЦЕНИ ТЪПОТИЯТАГЕРБ ТРЯБВАШЕ ДА СМАЧКА В ЗАРОДИШ ДЕМАГОГИЯТА НА ЧАЛГАРИНА

169

Диана

преди 3 години

Много злоба се излива върху Бойко Борисов! - основната причина, поради която тръгнали да газят в политическото блато у нас била, че Бойко си отивал, че ако новите формации прели протегнатата ръка на ГЕРБ, това щяло да бъде техния политически край и те го знаели това и т.н. и т.н....ДРЪЖ СЕ БОЙКО! Посредствеността само това може и винаги е правела само това-мръсотия, мръсотия е техния боен девиз...Но всъщност са ГОЛА ВОДА! Такова поведение е безусловно доказателство за правотата и успеха на ГЕРБ!

168

Dinosaurus

преди 3 години

Фигуранта направо да връчва мандата на "Мутри вътре!". И без това Дългия се скъсваще да кани Мая и да и се ***, преди да му падне шоуто. А Майчето хем е човек на зеления чорап хем е и чисто ново лице, няма нищо общо с БСП, абе ангелче небесно отвсякъде!Честито, протестъри! Скоро очаквайте градушка от яйца, сливи и домати ... по главите си.

fallback