Снимка: БГНЕС
fallback

Гласувах за рестарт на държавността, за възстановяване на нормалността в политиката, за възстановяване на демокрацията в България, за ускорено икономическо развитие в България. Това заяви в Кърджали лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който упражни правото си на глас.

Той избра да гласува с хартиена бюлетина.

Надявам се машинното гласуване да няма онези проблеми, които ги имаше през 2019-та година, добави лидерът на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Генов

преди 3 години

Партия ГЕРБ печели изборите със солидна двуцифрена разлика.Бабикяновци и *** да го духат.

12

Баровеца &#12746

преди 3 години

Хора ,хайде да гласуваме! Слушайте сърцето/както казват много/,но не съвсем! Това не е решение за любовна връзка с вашата половинка🙂! Сега включете и сивото вещество /мозъкът/ 50на 50 със сърцето! Направете си една равносметка за последната година и за миналите няколко ,как сте живяли,работили,лекували,какви доходи сте получавали, и дали са ви обезпечавали във всяко естество подобаващо ,дори и от правно естество,като съвестни Български граждани , които наистина заслужават внимание и достоен живот! Моля излезте ,гласувайте сега,но 50 на 50 процента със сърце и глава👍

11

Чичо

преди 3 години

За 30 години тези от върхушката,,босовете,,на всички партии така се оплетоха и омешаха помежду си чрез зависимости и далавери,че не с топ,а и с ядрена ракета ни можем да ги разделим.Ако някой си мисли ,че с избори нещо ще се промени,жестоко се лъже.Всичко е заграбено и разпределено и в никакъв случай няма да допуснат това да се промени.Дори формално да има леко раздвижване на повърхноста ,дълбокото задкулисие ще си остана и ще дърпа конците завинаги.Неприятно,но факт.

fallback