Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Избирателната активност в страната към 17:00 часа е 38.2%, показват Exit Poll резултатите на Gallup International.

Избирателната активност към 15 часа е по-ниска е от 2017 г., но не и много по-ниска, заяви пред Нова тв политологът Първан Симеонов.

Oще по темата
"С вдигането на активността се покачва и интригата. Активността работи различно за партиите и електоратите. За първи път има масово машинно гласуване, предстои да видим как ще се отрази този фактор", каза още Симеонов.

"Вотът от чужбина ще става все по-важен фактор. По един или друг начин трябва да запазим политическата връзка с тези хора", заяви Първан Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще направи правителството, срещу мафията никой не смее да рита, ще принуди я слави я доган да се съюзят с него. Така е било, така и ще бъде - проста матматика (статистика)

224

ВОТЪТ ОТ ЧУЖБИНА

преди 3 години

...не само все по-важен, но и срещъ ГЕРБ. Никой от тези хора, които стоят на опашки с часове, за да гласуват, не е на хранилката на ГЕРБ. И всеки от тях е отишъл да даде вота си срещу снимките и срещу срама, който бере. Вотът от чужбина е продължението на протестите от лятото, но без Отровните. Възможно е този вот да вкара Възраждане в парламента.

223

Вирус

преди 3 години

Не зная какъв хляб ядете в момента в България, но когато за последен път бях в страната, през 2009 заведенията и кафетериите бяха нафрашкани, магазините пълни с продукти, леките коли западняшки, а не руски бракми с омаслени двигатели, телевизорите - РЕАЛНИ, бяла техника за домакинството, хубави пътища, прекрасно организиран автомобилен и влаков транспорт, хората свободни да си казват какво мислят без страх да ги арестОват и разквартироват из софийскиьо затвор, свобода....

fallback