Снимка: БГНЕС
fallback

Иранецът д-р Абдуллах Заргар, който наскоро получи българско гражданство, за първи път участва в избори в България. Медикът пусна своята бюлетина в село Китанчево, до Исперих.

Точно на рождения си ден д-р Абдуллах Заргар за първи път участва в гласуване като пълноправен български гражданин. Секционната комисия в с. Китанчево посрещна доктора без ток, но проблем при гласуването нямаше, предаде БГНЕС.

Пуснатата бюлетина на един от най-новите български граждани бе посрещната с аплодисменти.

Oще по темата

"Естествено имах желание, в обществото трябва да участваме. Човек трябва да има решение, да взема решение, макар понякога грешно, но да взема решение и да участва в обществото и да се старае за добро, отговорност не колкото пред мен, пред обществото повече, защото обществото гласува доверие към мен и аз трябва такава стъпка да направя обществото да има полза от моето поведение", заяви д-р Заргар.

"Г-н Заргар беше номер едно в изборния списък, това също е някакво, как да кажа поверие или поличба, така че единицата е винаги, нали на първо място", заяви Денка Станчева – председател на СИК.

На рождения си ден медикът си пожела изборите да дадат възможност за по-добро развитие на страната. Само пожелавам изборите да допринесат добре за България и за моята общност където живея.

Д-р Заргар продължава да е обичан в Лудогорието макар и вече да не е директор, но пълноправен лекар, който помага на всеки имащ нужда от неговата медицинска помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Циклонът '' Бойко '' - 25% влажност Антициклонът ''Корнелия '' - 17% влажност

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1 Май вярното е , че е будала всеки който си мисли че изборите променят нещо ...

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8 Нормално е да имат затруднения с българския - той не им е майчин Също както имат затруднения с българския и младите българи в Америка , Англия или Испания ...Да не говорим за българите в Украйна или Молдова

fallback