fallback

Общ преглед
"Призовавам всички граждани да излязат да гласуват, независимо от хаоса. Трябва да излезем, трябва да гласуваме за промяна, за това България наистина да има демокрация, за свобода, законност и модернизация", заяви Христо Иванов след като даде своя вот на парламентарните избори.

Той гласува в 9 часа в столичното 93 СУ "Александър Теодоров - Балан".

"Гласувах с хартия, защото разбирам, че има проблеми с машините", каза лидерът на "Да, България". 

"След изборите очаквам да се сформира едно Народно събрание, което има повече легитимност и да можем да започнем сериозен разговор за промяна в България и промяна на посоката", добави Иванов. "Гласуването е безопасно, хората в СИК полагат големи усилия всичко да е наред. Има всички условия да гласуваме подредено, без хаос, без риск за нашето здраве."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 3 години

Христо с теб сме! Като видя колко Герберски *** плюят под статиите ти и всеки разумен би разбрал,че има голям страх в статуквото от теб ! Поздрави, дано съдебната система се оправи и да се превърнем в правова държава!

48

Моамар КАдафи

преди 3 години

Христо е бита карта, никой не го иска вече!!!

47

Юксел Кадриев

преди 3 години

Много съм разочарован от Христо Иванов, продаде се за пари.. както се продават леките женииИстината винаги тежии..Христо с политическите си амбиции се сприиПрестани за Пеевски да се бориш тиии..Долняга си, знаем се налиии>

fallback