Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Българските избиратели гласуваха за промяната, коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

По думите му от ДПС също са заложили на промяната в листите и при предизборната кампания.

Oще по темата

„Това, което слушаме и гладехме и оценката на рационализаторите, те по-скоро стъпват върху аритметиката, отколкото да правят политически модели и конфигурации. Но ние по-скоро няма да правим анализ на анализаторите, а ще изчакахме окончателните изборни резултати и тогава ще направим нашите анализи“, посочи той.  

Карадайъ напомни, че тепърва ще се броят протоколите, а без окончателни изборни резултати няма как от ДПС да имат анализ.

„От години говорим за необходимостта от възстановяването на демокрацията и нормалността“, напомни той.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

1

преди 3 години

До баба мара,нещастника си ти бабо маро,ДПСси изпълниха предизборната програма,но твоя балевски и пъпчивия магарешки,накъде са нещо не ги съобщават никъде,чакаме и агент-иван да ги хване за ръчичките,и заедно да заминат ,в забвение,но балевски,да бъде предаден на българското Правосъдие,за далаверите му,около прочутата "българска,телена ограда"

12

баба мара

преди 3 години

за никаква промяна не са гласували избрали са едно котило което влиза семеиновече в нс както със злоба напуснаха българия така със злоба говореха предмисирките че трябва да гласуват че им се полагало нещастници

11

БЕН

преди 3 години

Този очилат пишманджия, за каква промяна говори.Промяна от неграмотни хора не се прави.Може да има материална промяна само за някои лица от ДПС.

fallback