Снимка: БГНЕС
fallback

Арман Бабикян от коалицията "Изправи се! Мутри, вън" гласува в столичното 12-то училище. Той подаде гласа си с хартиена бюлетина, предаде БГНЕС.

"Гласувах с бюлетина, защото не ни разрешиха да направим одит на машините. Когато някой крие нещо, е добре да му се няма доверие. Иначе сме за технологичния прогрес. Дълго време настоявахме и за дистанционно и за машинно гласуване. Накрая стигнахме дотам, че само те могат да си проверят машините", мотивира Бабикян решението си.

Oще по темата

Въпреки това той коментира, че всеки има право да гласува както пожелае.

"Гласувах, за да си довършим работата от миналото лято, да изхвърлим мутрите, затова гласувах, за да има България, а не феодална държава", заяви той.

Според него това е възможно и от всеки един от нас зависи това да се случи.

"Зависи от всеки един. В ръката на всеки един е, в съзнанието на всеки един е, в сърцето на всеки един. Ако някой чака друг да ни освободи, да не чака, ще изчака още 500 години", коментира Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

хахааа

преди 3 години

До Анонименвелики? въстания? не петни тези думи.. имаше някакви събирания на 100 човека :)

26

дупедат

преди 3 години

Ако тоя и другите диви и щастливи от паважа бъдат избрани,значи някой яко си играе с вота!

25

Божков

преди 3 години

Ще ни освободи от прокурорския гнет. Няма да има феодална държава а всяка банда ще управлява от позиция на силата. Може и оръжията да се легализират за да може всеки да се защитава от феодалната държава.

fallback