Снимка: БГНЕС
fallback

25 души са задържани и разпитвани за купуване на гласове в Хасково и Харманли.

Един от арестуваните е Георги Матанов, който е адвокат от Харманли. В дома му са намерени 150 000 лева в сейф, съобщи БНР.

Той е бил задържан за 4 часа във вторник. Иззети са служебен компютър и телефон.

Матанов твърди, че не са открити никакви материали, свързани с политически партии и че той не участва в схема за покупко-продажба на гласове.

"Това са парични средства, които са на мен и на моето семейство", казва адвокатът, който смята да търси правата си в съда.

Нормално е да имаш доходи от спестявания. Нито аз, нито моето семейство членуваме в някоя партия, заяви още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Кои взима пари българи от тези мързеливи смотани хора за лекарства ги дава

13

Анонимен

преди 3 години

Тъпата схема е ясна дават се на пет човека пари всеки човек си има абонати от миналия вот чадър от полицията хора от общината сега първо гласуваш после влизат да гледат за кои си гласувал и след няколко дена си получаваш парите от квартала в всеки квартал си има *** умрели от глад къде нямат 1 ден стаж мързеливи наркомани ***.кои е взел пари от тези за лекарства ги е дал.трябва да ги изчистиме тези българи държавата да се отпуши и да живеем спокоино разтрел.

12

Анонимен

преди 3 години

Ще падне голем смех , ако се окаже , че РБ на Цецо, предварително са обрали , целия ромски вот и са единствената алтернатива на ГЕРБ!Щото Цецо , ги знае и може тия изборни игрички , като пръв организатор на Боко!А , като му гледам рекламите на РБ , не му липсват и пари за целта!

fallback