fallback

Остават 10 дни до парламентарните избори на 4 април. Ден, в който ще решим бъдещето си за следващите 4 години.

"Избрах ВМРО, защото съм работил с тях и г-н Каракачанов в продължение на много години. Познаваме се добре като хора. Бях се дистанцирал от активната политическа дейност, занимавах се с други неща, но реших, че само чрез политиката може да бъде направено нещо за Северозапада като регион", каза кандидатът за народен представител от ВМРО Димитър Чукарски за "България сутрин".

Той коментира, че там проблемите не само не се решават, но и стават по-големи.
Oще по темата


"Без централната власт да има специално отношение, не могат да бъдат решени. ВМРО, като една традиционна и последователна формация, може да направи всичко необходимо, за да се даде шанс на Северозапада, за да има своето развитие. Северозападът е ненормално бързо обезлюдяващ се район. Според НСИ населението във Видинска област е намаляло с 25%", добави Чукарски.

По думите му трябва да се създадат бързо развиващи се отрасли. Като пример той посочи земеделието.

"Това е традиционен отрасъл в Северозапада. Всички тези българи, които работят в Италия, Испания, Франция, Великобритания, трябва да ги върнем. Това може да го направим чрез достойно възнаграждение. В този район няма замърсяващи индустрии. Трябва да развием и туризма", подчерта Чукарски пред Bulgaria ON AIR.

Кандидатът за депутат коментира и шпионския скандал с руски дипломати, разразил се у нас миналата седмица.

"Този скандал показа, че в България през последните 4 години, благодарение на министъра на отбраната - Красимир Каракачанов, се случи, така че вече имаме армия, към която чуждите служби проявяват шпионски интерес. Всеки трябва да носи отговорност за действията си. И на първо място безапелационно трябва да стане ясно на всеки, че България има своите интереси и те трябва да бъдат отстоявани", категоричен е Димитър Чукарски.

Според него такива шпионски скандали са по-скоро ненужни провокации, които се отправят към нашата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

КОЙ

преди 3 години

Нас ни оправят вече 30 г.,и си седим оправени в една мизерия тук в Северозапада и от всички само обещания = лъжи

34

Да бе!

преди 3 години

Военното разузнаване, на което Гешев няма доверие, защото е пробито от кремълските шпиони е подчинено на Каракачанов и първата задача на премиера Борисов след арестуването на шестимата шпиони, бе да уволни военния министър Каракачанов,но това не стана....

33

Анонимен

преди 3 години

вмро са едни болни, с носталгия по комунизма, диктаторски настроени мозъци.

fallback