Снимка: БГНЕС
fallback

Прекратявам предизборната си кампания! Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното! Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов във Facebook.

Припомняме, че той беше избран за водач на листата на ГЕРБ във Варна и Велико Търново.

"Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми", допълва Ангелов.

"Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани. Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!", обясни още министър Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

ани

преди 3 години

Прави сте,добро хора!Този е пратил в гроба не само бг деца,а и ваши близки с тази политика за ковида.Моля ви,не постъпвайте в отделение!Вече съществува само ковид и умрелите се изнасят в запечатани ковчези.Дори и отделения се закриват в някои болници,за да лекуват ковид.Къде ще се лекуват тези хора ,с др заболявания?Днес ми попадна статия за врачанската болница-махали невроогичното отделение,още легла откриват за ковид.Ужас!Лекувайте се у дома,както са ви посъветвали!

95

Анонимен

преди 3 години

Докажи на дела думите си: "Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани". Не прехвърляйте отговорноста си на РЗИ-тата!!

94

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросЗащо и на кого му е необходимо такава жертва? Хиляди българи и българчета са в гроба заради капризите и комфорта на тоя наглец и семейство му! Според теб другите българи семейства и деца нямат, та трябва с благоговение да се отнасят към детето на тоя скапан убиец?! Кирил Ананиев също е за съд и за разстрел! Ай да ви се незнае, *** нийедни!

fallback