Снимка: БГНЕС
fallback

Никога не сме разчитали на номера, за нас е най-важна избирателната акативност. Това обяви зам.-министърът на външните работи и председател на МГЕРБ Георг Георгиев след тегленето на жребия в ЦИК за номерата в интегралната бюлетина за предстоящия парламентарен вот.

Oще по темата
"ГЕРБ никога не е разчитала на номера във всеки един смисъл на думата, а на свършена работа и реални резултати. Смятам, че това, с което ние сме известни, на което обществото разчита и се уповава, е да свършим работата си с отговорност пред хората, пред България и да задълбочим резултатите, които сме имали до момента", коментира Георгиев, цитиран от "Фокус".

Той посочи, че най-големият политически конкурент на партията му е БСП.

"Но, ако се концентрираме върху това какво е важно да направим, защото не съм съгласен да мерим своя успех по неуспехите на другите, а да пресдтавим ние на какво сме способни, най-голямото ни предизивкателство ще е да се преборим с икономическата, социалната, с епидемичната криза, която е причина за първите. Както това и да затвърдим репутацията на България на международната и регионалната сцена", добави той.

Георгиев посочи още, че се прави всичко възможно, за да се гарантира висока избирателна активност на българите в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 3 години

Не разчита, защото сама ги създава. Работи само с евтини трикове.

37

Гост

преди 3 години

Добре, повярвахме ти

36

Анонимен

преди 3 години

Прав е, номерата са без значение, за гроб ще се гласува оранжеви маски. Ще се води строг отчет, негласувалите за гроб ще загубят работата си, ако имат бизнес той ще бъде отнет. Маски + ваксиниране с пфайзер ще получите в офисите на гроб

fallback