fallback

Общ преглед
Партия КОД с лидер бившият здравен министър Петър Москов, "Възраждане на отечеството" на Николай Малинов, председател на НД "Русофили" и "Атака" внесоха документите си участие в предстоящите на 4 април парламентарни избори.

Лидерът на „Атака“ влезе в спор със служители на НСО още на входа на сградата. Причината за това стана отказът на охраната да допусне екип на телевизия "Алфа Атака" да заснеме подаването на документите. В крайна сметка в сградата бе допуснат оператор на телевизията.

Сидеров коментира, че предстоящите избори са като купен мач, защото ще бъдат фалшифицирани и подправени в интерес на ГЕРБ и ДПС.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

балтов чарк

преди 3 години

мачът като е купен оня овен защо се бута като овен, да се продаде ли... аз съм фен на пешо, ще знаете - кога скочи в министерството мед. сестрите работили с него, па и други му знаеха славата на много пристрастен към финикийските знаци. дикофф го нарече широко скроен пич пушещ пури, но да признаем, че що се отнася до ваксини пешо има известен опит, макар и горчив. малко ме плаши болният му поглед.

45

Анонимен

преди 3 години

До Бай Ставри ДА ЯДЕШ НА ЧЕКМЕДЖИЕВ УВИСНАЛИТЕ МАНДАЛА...

44

Бай Ставри

преди 3 години

Чакам те, др. Чекмеджиев!

fallback