Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Червената шефка Корнелия Нинова призова социалистите да се концентират върху реалните проблеми, а не да провокират интриги.
 
"Спрете се - нека спорим за реални политики с грижа за хората. Спрете се. България е изправена пред една от най- тежките социални и икономически кризи. Срутището ГЕРБ влачи страната ни надолу по склона. Хиляди български граждани са без работа, над милион на прага на бедността.

Oще по темата
Малките и средни фирми са на колене. Мнозина не могат да стигнат до качествено лечение, а децата ни са все по-функционално неграмотни. Пенсионерите имат нужда от грижа. Земеделието и туризмът - от подкрепа. Това са въпросите на деня. Вместо с тяхното решаване, цялото ни общество бива занимавано с клюки, интриги, фалшиви социологии, скрити сметки и мръсни игри, които не познават граници, удари под кръста, които не признават лично пространство.Всеки ден истината се подменя според сумата, платена за такава "истина“, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Тя призова членовете на БСП да се съсредоточат върху кампанията с акцент върху реалните политики с грижа за хората.

"Нека всеки даде решения как да стабилизираме икономиката, как да повишим доходите, как да стабилизираме здравната си система, как да спасим красивата си природа, как да си върнем достойнството на международната сцена и силата си като народ. И нашият народ да решава свободно със силата на аргументите и разума, а не по силата на страха и несигурността", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

БСП не е Нинова

преди 3 години

Др. Нинова, защо не се спреш ти, която разпердушини БСП за нула време, а сега призоваваш други да се спрат? Напълнихте листите с нелепи и неадекватни хора, а избутахте назад или изхвърлихте всички онези, които имаха някакво понятие от избори, политика, обществена работа и миллееха за БСП и за България. Искаш хората да работят за кампанията ви, но твоите протежета ще отидат да забогатяват в парламента, а народът ще си брои стотинките и занапред. Никога с Нинова!!!

62

Анонимен

преди 3 години

ЗАЛОСТВАЙ МАНДРИ, ЗАКЛЮЧВАЙ БАНКИ- ТЕ ТРЪГВАТ, ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ В ЛЮТА БИТКА ЗА СЪСИПВАНЕ И РАЗКОСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. МИХАИЛИ ХАЗИН ПО БСТВ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ ПРЕЗ 2024Г/ВИЖ В ЮТУБ/- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЕВРАЗИЯ/РУСИЯ 118ЕВРО/...

61

ТЪ-ПА . Къ. П...тка

преди 3 години

Абе много смешна тая Корнелия Нинова.Въобразява си, че може да краде по-добре от Б. Борисов???Няма да стане, надценила се е.Борисов е номер 1 в краденето.

fallback